top of page

studio levien

MASTERCLASS VIDEOGRAFIE

Want:
KENNIS IS
(JOUW) KEY

Hey jij daar: financiële ondernemer met die online masterclass, creatieve tekstschrijver met die exclusieve copywriting module of hoogleraar met dat unieke scholingsconcept: jouw kennis is (jouw) key! Wat jij doet, maakt écht verschil. Je helpt jouw (toekomstige) klanten om op een specifiek gebied beter, gelukkiger, groter of zelfstandiger te worden. Het verhaal? Dat zit kraakhelder in je hoofd. Het sterk op video communiceren? Dat vind je lastiger. Tijd om hulp in te schakelen. Tijd om je kennis te laten knallen op video. En tijd om jezelf van je béste kant te laten zien.

Studio Levien maak jouw eigen masterclass

KENNIS DELEN
IN STIJL

Jouw kennis is voor jou vanzelfsprekend, maar voor anderen van onschatbare waarde. En eerlijk: kennis is er om gedeeld te worden, want samen sta je sterker. Met die motivatie heb jij een masterclass, cursus, initiatief of module opgezet. Wil je dat de enthousiaste mensen aanschuiven - of blijven kijken? Dan is het een must dat jouw kennis op de juiste manier onder de aandacht wordt gebracht. Je weet wel: met de juiste tone-of-voice, een pakkende woordkeuze, de juiste afwerking, rake shots, met logische samenhang én in jouw huisstijl. Een uitdaging? Geen zorgen: wij gaan ‘m voor je aan!

ToekomstNu Masterclass-4.jpg

5x this is why

MASTERCLASS videoGRAFIE

 • Jouw unieke kennis, professioneel vastgelegd

 • In jouw eigen, iconische stijl 

 • Never a dull moment: content die prikkelt

 • Verhoogt de kans op (terugkerende) klanten

 • Lees: meer aanmeldingen, (online) bezoekers én verkoop

Studio Levien deel je kennis in een elearning

OMDAT DE 'HOW' MINSTENS ZO BELANGRIJK IS

Ja, die kennis heb je in the pocket; je bent immers expert in jouw vakgebied. Maar hóe je deze kennis vervolgens deelt, is minstens zo belangrijk. Je publiek moet het snappen, geboeid blijven én het moet passen bij jouw bedrijfsuitstraling. En wat denk je van de kwaliteit van het beeld, het geluid en de opbouw? Say no more: dit zijn dingen waar jij je in ieder geval níet mee bezig hoeft te houden. Want: dat doen wij met liefde voor jou.

de beloftes

van studio levien

 • Van minutenwerk tot uren aan kennis: you are in charge

 • Inclusief promovideo en beeldmateriaal voor socials

 • Kennis delen in de hoogst haalbare kwaliteit

 • Wij denken mee in o.a. tone of voice en opbouw

 • Jij brengt jouw expertise, wij de rest

 • Een online omgeving waarin alles opgeleverd wordt

 • Én samenwerken met een glimlach!

Maud, Foodies in Heels

"Studio Levien is een geweldige partner om mee samen te werken. Ze is enorm creatief en heeft perfect voor ogen hoe ze een verhaal vast moet leggen. Ze stelt je op je gemak en doet alles voor het perfecte shot. Voor een video waarin storytelling voorop staat moet je Levien hebben!"

Annabel, Academie voor Toezichthouders

"Wij werken al een tijdje met Studio Levien samen. Levien is altijd super enthousiast en dat werkt aanstekelijk. Dit geldt voor de mensen die voor de camera moeten staan als voor ons. De communicatie met Levien is fijn en afspraken worden nagekomen. Kortom, wij hebben een hele fijne samenwerking met Levien en raden haar ook zeker aan!"

“Jouw expertise in professionele spotlights. Are you in?”

voorbeelden masterclass
bottom of page