top of page

Hi

ik ben levien

Met Studio Levien help ik je jouw verhaal te vertellen. We laten zien wie jij bent en waar je voor staat. Waar jouw passie vandaan komt. In elke video zoeken we naar dat wat jóuw bedrijf, product of idee uniek maakt en zetten juist dat in de spotlight!

Met mijn achtergrond in design kijk ik nét even anders naar jou en je bedrijf dan andere videomakers. Elk bedrijf, elk product, elke brand en elke ondernemer heeft namelijk een unieke identiteit en een uniek verhaal. Dit zetten wij in elke video graag centraal door goed naar storytelling te kijken. We communiceren in elke video de juiste sfeer en brengen verrassende details naar voren zodat jij online beter zichtbaar wordt en je klanten aan jouw business bindt. Of het nu gaat om een brandvideo, bedrijfsvideo of korte socials, we've got you!

hoe doen WE dat?

Eigenlijk is video niet meer weg te denken uit je online aanwezigheid. Dat is natuurlijk niet voor niks, want er is geen betere manier om sfeer over te brengen en je product of identiteit te communiceren - al zijn wij natuurlijk ietwat bevooroordeeld ;)

Bij ons ligt de focus op jou en jouw verhaal. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent, en dat doen we door volledig transparant te werk te gaan en elke stap goed te communiceren. We nemen je mee in onze stappen en nemen je desgewenst ook mee in het ontwerpproces.

Spring Studio - Studio Levien edit-33.jpg

zo gaan wij te werk

Hoe werkt het?
wiebel background wit.png

wil jij ook aan de slag met video?

P1655941.jpg

kennismakingsgesprek
let's meet!

stap 1

Nieuwsgierig geworden of video ook wat voor jou(w bedrijf) is? Dan gaan we eerst in gesprek zodat we elkaar kunnen ontmoeten en kijken of we een goede match zijn! Dit kan zowel digitaal als op locatie.

bottom of page