top of page
SL - Peggy-1.jpeg

Hi passievolle ondernemer,
ik ben Levien!

Enthousiast, energiek, positief en een open boek. Puur, oprecht, eerlijk en professioneel op een warme manier. Balancerend tussen Rotterdamse directheid en Brabantse gezelligheid. Dit, en nog zóveel meer! Zo ben ik moeder van Mia, vriendin van Joris en baasje van ‘Koe’ de kat. En natuurlijk: business fotograaf en videograaf… dé reden dat jij dit leest. Welkom, leuk dat je hier bent! Dat betekent dat je passie hebt voor je vak en je ready bent om deze passie op een professionele en enthousiaste manier te delen. Of ik je hierbij mag helpen? That’s up to you! Daarom stel ik me eerst aan je voor. Want een persoonlijk eindresultaat vraagt om een persoonlijke aanpak. Ready, set, go…

SL - Peggy-2.jpeg

Mijn verhaal
De ‘why’ achter de ‘who’

Vijftien ben ik, als ik weet: ik wil naar de Design Academy in Eindhoven. Design heeft mijn hart en die creatieve opleiding is daarmee een no-brainer. Van meubels en lingerie tot keramiek en apparatuur: ik ontwerp er in die jaren druk op los. Terwijl ik terugblik op deze periode, ontdek ik dat het mij niet gaat om het eindproduct, maar om de reis er naartoe; de ‘why’ achter de ‘what’. Zo maakte ik van al mijn projecten een video, om zo die diepere laag een podium te geven. Deze drive voor verhalen brengt me in contact met gelijkgestemden. Mensen die, net als ik, ‘aan’ gaan op het vertellen van (persoonlijke) verhalen. En net zoals bij de verhalen, trek ik het persoonlijke aspect ook door in mijn contacten. Want ‘persoonlijkheid’: dat blijkt voor mij de basis voor alles. Met deze kennis en ervaring op zak ontwikkel ik mijzelf door in het video- en fotografievak. Zo mag ik als business fotograaf en videograaf al vijf jaar unieke verhalen van persoonlijke ondernemers vastleggen. Ik ontwikkel een scherp oog voor detail, een goed gevoel voor story telling en een professionele kijk op authenticiteit. En wauw, wat ben ik dankbaar dat ik met zoveel mooie mensen mag werken!

“Creatieve invalshoeken,
verrassend detailwerk
en beelden met
gevoel”

Mijn werkwijze; jouw resultaat

Mens maakt merk. Daarom neem ik een deep dive in jouw verhaal. In wie jij bent, waar je voor staat en wat je drijft. Samen geven we beeld aan jouw business, in de vorm van interieurfotografie & video,  masterclass videografie, of branding fotografie & video. Mijn manier van filmen is authentiek, enthousiast, persoonlijk en met een nieuwsgierig randje. Dat betekent: creatieve invalshoeken, verrassend detailwerk en beelden met gevoel. Onze samenwerking is relaxt en op basis van positieve energie. Ik ben er niet alleen om jouw op je mooist vast te leggen, maar ook om je op je gemak te stellen. Want, I get it, voor de camera staan kan spannend zijn, maar geen zorgen: we’ve got you!

Authentiek, enthousiast, persoonlijk & nieuwsgierig

Fun fact

Zijn we aan het shooten en hoor je menselijke sound effects? Kan kloppen, schijn ik te produceren bij alles wat ik doe…

no stress, baby!

‘We?’, hoor ik je denken. Klopt, ik werk namelijk met een team van professionals, zodat jij op alle mogelijke vlakken wordt ontzorgd én op je best naar voren komt. Van studioshoots tot filmen op locatie: de control freak in mij zorgt dat jij je nérgens zorgen over hoeft te maken, zodat je maximaal geniet. En die spontaniteit? Geen zorgen, ik sta voor een puur en écht eindresultaat, wat betekent dat ik tijdens de shoots zo min mogelijk afdwing, en zo veel mogelijk werk op jouw flow. Tot slot mag je erop vertrouwen dat Studio Levien’s signature stijl altijd terug te zien is in jouw eindresultaat. Want iedereen met wie ik werk, past maximaal bij wie ik ben en wat ik doe. Zo heb je enerzijds een fantastische, stressvrije ervaring en anderzijds het eindresultaat waarvoor je ‘getekend hebt’. That’s a promise!

we've got you.

bottom of page