top of page

studio levien

Branding fotografie
& videografie

Studio Levien business fotograaf fotografie

Want:
YOUR STORY IS YOUR SUPERPOWER

Waar je ooit begon met groots dromen, daar ben je nu groots in het waarmaken van die droom. Je bent uitgegroeid van kleine ondernemer naar powerful player, omdat wat je doet, vanuit je hart komt. Dat ecologische sieradenlabel, dat fantastische tassenmerk of dat veganistische food label: je bent een passievolle ondernemer die groots denkt én doet. Je verhaal staat ijzersterk, nú is het tijd om jouw iconische brand met de rest van de wereld te delen. Want: your story is your superpower.

Een uniek verhaal vanuit je hart

True, er zijn vele ondernemers met jou die doen wat jij doet… maar níemand doet het op jóuw manier. Van werkwijze en visie tot drijfveren en klantcontact: je hebt helder voor ogen wat jouw ‘why’  is; waarom je doet wat je doet. En hoe je dit vertaalt naar je producten, diensten en klanten. Die passie, die visie, die drijfveer: jouw business is zoveel meer dan een product of dienst. Het is een uniek verhaal dat in elk detail, elke uiting, elke handeling terugkomt. Een verhaal dat niet alleen je eigen hart verovert, maar ook dat van je klanten. Wist je namelijk dat jij de spiegel van je doelgroep bent?

Studio Levien branding fotograaf fotografie
Still 09.jpg

5x this is why

BRANDING fotografie en videoGRAFIE

  • 100% jezelf, maar dan op je allerbest

  • Persoonlijk: zorgt voor échte verbinding

  • Duurzame content: het hele jaar bruikbaar 

  • Trekt ondernemers aan die écht bij je passen 

  • Lees: meer klanten en omzet

Studio Levien business portret bedrijfsvideo

Niemand is zoals jij: use that power!

Ja, jij verdient dat podium. Je hebt hard gewerkt om te komen waar je nu staat. Je hart en ziel zitten in je business - en dat maakt dat je verbindt. Jouw merk is namelijk persoonlijk; écht; puur. Ontstaan vanuit passie en liefde - iets wat voelbaar is in alles wat je doet. Dat is namelijk wat je huidige klanten je vertellen, maar iets wat je potentiële klanten nog níet weten. Tot nu! Met authentieke branding fotografie en videografie bereik je jouw ideale klant op professionele, unieke en enthousiaste wijze. Precies zoals jij bent, maar dan op je állerbest. Benieuwd naar mijn werk? Click, watch & wonder.

de beloftes

van studio levien

  • Aftrap met een dieptegesprek om je écht te leren kennen

  • IJzersterke branding in beeld én video - mét voice over

  • We know the drill, zodat jij kan relaxen

  • Een online omgeving waarin alles opgeleverd wordt

  • Én samenwerken met een glimlach!

Ektor, Epsilon Studios

"Ik werk al jaren samen met Levien van Studio Levien. Ik kon niet meer tevreden zijn over de kwaliteit die ze levert. Daarbij is ze ook zeer fijn om mee te werken. Punctueel en houdt zich aan afspraken. Als je geen stress wilt over de uitkomst van je (video)projecten, zit je bij Studio Levien gebakken."

Femke, Lorentz Casimir Lyceum

"Studio Levien heeft ons enorm goed geholpen met de vertaling van ons verhaal naar beeld. De samenwerking verliep ontzettend prettig. Ze heeft aan heel weinig aanwijzingen al voldoende om iets moois neer te zetten. Als wij weer willen filmen kloppen we zeker weer bij haar aan."

Bart, Caspar de Haan

"Studio Levien schakelt snel, communiceert prettig, is altijd professioneel en uiterst vriendelijk. Flexibel in editing van door onszelf beelden. Maar ook levert zij met hetzelfde gemak professioneel camerawerk van zichzelf of een collega. Levien rekent als laatste eerlijke tarieven.Kortom: zeer prettige partner!"

“Verbinden met jouw verhaal, op jouw manier”

voorbeelden branding
bottom of page