top of page
VLV - interieur - 49.jpg

studio levien

interieurfotografie
en -video

Want:
looks dO matter.

Of je nu eigenaar bent van een ultrahip restaurant, een yogastudio met fantastisch lichtinval hebt of intens trots bent op jouw vintage inspired interieurwinkel: your look matters. Ja, er zit bloed, zweet en tranen in de verschijning van jouw business, maar bovenal: je hart. Details die triggeren, een ambiance die ‘passie’ ademt en kleuren en vormen die elkaar aanvullen en versterken. Jouw interieur spreekt. En dat… dat mag gezien worden. It’s time to own the spotlights, baby!

Studio Levien interieurfotografie voor restaurant

Knap in je vak,
knap op beeld

Nog nooit was je business look zó af als nu. Waar je voorheen altijd wel iets zag dat anders kon, daar past de look & feel nu maximaal bij het verhaal dat je wilt vertellen. Van de inrichting en de meubels tot de kleuren en de vormen: het klopt als een bus. Tótdat je zelf die foto’s schiet - en je uitstraling totaal niet overkomt zoals in het echt. Zonde - en hét signaal dat het tijd is om professioneel te pronken. Want je bent knap in je vak…
nú is het tijd om knap op beeld te zijn.

Studio Levien interieurfotografie voor restaurants
01 DSC03935-15-2.jpg

5x this is why

Interieurfotografie en -video

  • Creëert ijzersterke, consistente zichtbaarheid

  • Boost je professionaliteit

  • Zorgt dat je straalt op je website, socials en in print

  • Én dat je de juiste mensen aantrekt

  • Lees: meer bezoekers, vaste klanten én omzet

Studio Levien branding fotograaf fotografie

Het visuele verhaal
van sfeer en emotie

Interieurfotografie is zoveel meer dan het schieten van een paar plaatjes. Het is het gebruik maken van professionele apparatuur, het hebben van oog voor detail én precies weten welke shots je moet schieten om die iconische sfeer en emotie te ‘vangen’. En de nabewerking? Ook dat is maximaal maatwerk. Want past een edgy look bij jouw interieur of is een touch of softness passender? En hey, wat dacht je van de muziekkeuze onder je video? It’s a deal breaker or maker. Er is zoveel om over na te denken - maar dat hoef jíj gelukkig niet te doen. Nieuwsgierig naar mijn werk? Klikken maar!

de beloftes

van studio levien

  • Maximale ontzorging

  • Gemiddeld 30-40 foto’s in jouw authentieke huisstijl 

  • Een korte (banner)video met fantastische (detail)shots 

  • Een online omgeving waarin alles opgeleverd wordt

  • Én samenwerken met een glimlach!

Charlotte, A Lot Of Charly

"Pracht samenwerking met Studio Levien. Het interieur ontwerp dat ik maakte heeft ze met dezelfde liefde weten vast te leggen. Dit was de eerste, maar zeker niet de laatste keer dat we samenwerkten."

Jaap, Villa la Vida

"Samenwerken met Studio Levien was echt een feestje. Door het prettige contact, haar aandacht voor details en de mega vette beelden gaan wij zeker vaker gebruik maken van haar diensten. We gebruiken de beelden voor al onze communicatie en krijgen hier veel complimenten over. Thanks voor de fijne samenwerking!"

“Let your looks
do the talking”

voobeelden interieur
bottom of page