top of page
wiebel background wit.png

onze CONCEPTEN

LAAT JOUW BUSINESS ZIEN EN GROEI!

WELK CONCEPT PAST BIJ JOU?

1

show your brand

Neem je kijkers mee in jouw verhaal. Waarom doe jij wat je doet, wat maakt jou uniek? Een goede, persoonlijke brandvideo is essentieel voor het establishen van jouw business.

Met dit concept gaan wij samen eerst de diepte in met een kennismakingsgesprek om vast te stellen waar jij voor staat en hoe we dat het beste kunnen vastleggen.Vervolgens gaan we een halve dag shooten en maken we een video van 1-2 minuten die jouw verhaal ademt. Uiteraard help ik je met het vinden van de juiste verwoording. Naast de video ontvang je ook altijd 5 videostills en 5 korte clips om in te zetten op social media.

INVESTERING: VANAF €1595

2

showcasing
content

Met dit concept houd je jouw volgers geboeid en invested voor weken, maanden of zelfs jaren!

 

We kijken samen naar wat jij nodig hebt om met al je videocontent vooruit te kunnen. We gaan een halve of hele dag shooten om jou van weken, soms zelfs wel maanden aan content te voorzien. We maken reels, videostills en korte clips.

Je ontvangt altijd minstens 3 video’s van 30 seconden, 9 korte clips en 5 videostills die je op social media in kan zetten.

INVESTERING: VANAF €1395

3

CAPTURE YOUR MOMENT

THE SKY IS THE LIMIT

Met deze video van 1 minuut is niks te gek. Testimonials, behind the scenes, productvideo's, interviews, you name it! We kijken samen naar wat jij nodig hebt om jouw verhaal te vertellen en jouw klanten aan te spreken. Met dit concept shooten we meestal een halve dag, zodat jij een video van 1 minuut in web-, feed- en storyformaat en 3 videostills ontvangt om mee aan de slag te kunnen!

INVESTERING: VANAF €1595

4

MAKE A CONNECTION

Heb jij een boodschap die je wilt overbrengen aan jouw klanten? Medewerkers? Collega’s? Dan is dit het concept om jouw verhaal aan hen te vertellen. Je spreekt je kijkers direct aan in deze video waarbij we de focus altijd leggen op de sfeer van jouw business. Herkenbaarheid en persoonlijkheid zijn key! Je ontvangt een video van 1-3 minuten, uiteraard inclusief sfeerbeelden, colorgrade en audio.

INVESTERING: VANAF €845

Still 04.jpg

5

SHAPE YOUR
COURSE

Ben jij ook expert op jouw gebied? En wil je dit delen met de wereld? Dan is een online masterclass het perfecte format om dit mee te doen.

Ik denk met je mee over de tone of voice en de opbouw zodat jij je kunt focussen op de inhoud! We hebben ervaring met masterclasses van 10 minuten tot uren lang, dus niets is te gek.

INVESTERING: VANAF €1395

P1666279.jpg

wil jij ook:

jouw klanten bereiken?
jouw brand een boost geven?
laten zien waar jouw bedrijf voor staat?

Kies er dan voor jouw verhaal te vertellen met video!

kind words

Atelier amare - Frederique

De klik met Levien was er echt gelijk en zorgde voor een hele fijne start van onze samenwerking! Voor mijn tweede onderneming, Atelier Amare, heeft Levien 1 lange video geschoten en 5 korte voor social media. Ik kreeg deze in banner, story en square formaat zodat ik ze overal kan toepassen. Dit was echt enorm fijn: ze begreep mijn visie precies en ik kijk met veel plezier terug op onze samenwerking. Zeker een aanrader!

bannervideo met korte socials

bottom of page