CREATIVE CONSULTANCY & CONCEPT DESIGN

Projecten starten voor mij altijd vanuit een verhaal. Of het nu gaat om een ruimte, product of digitale content, het ontwerp wordt altijd gemaakt met het oog op toegevoegde waarde. Ik haal veel plezier uit de zoektocht naar de basis van deze waarde en de vertaling hiervan. De meeste energie haal ik uit het 'AHA' moment in het ontwerpproces waar alle gevonden waarden samenkomen.

Studio Levien materialisatie.jpg

OVERKAPPING

EINDHOVEN AIRPORT

Momenteel mag ik deel uitmaken van de 'virtual design agency' die is gevormd voor Eindhoven Airport. We werken aan het ontwerp voor de overkapping van de looppaden. Binnen dit project maak ik deel uit van het conceptontwerp en functioneer ik als ontwerpende brug tussen concept en materialisatie.

VIDEO STORYTELLING

EN REGIE

​Één van mijn favoriete manieren om een verhaal te vertellen is door middel van video. Om te beginnen bespreken we het te vertellen verhaal en de gewenste sfeer. Hierna ga ik aan de slag met het storyboard waarin alle scènes worden uitgewerkt. Wanneer deze zo is uitgewerkt dat we er beide enthousiast van worden, plannen we een draaidag in. Hierbij verzorg ik de art direction en styling. Vervolgens is het tijd voor de edit waarin het gehele proces samenkomt.

peach BACKGROUND PROJECTS.png

VRAGEN, ANTWOORDEN OF SAMENWERKEN?

LET'S CHAT